Mark Cavendish kom i den grad i vælten, da han til slut i søndagens Tour de France-etape indså, at sejren var uden for rækkevide.

Den engelske sprinter valgte ganske enkelt at trille i mål, hvilket betød, at Fabian Cancellara i sidste øjeblik kunne overhale Cavendish og sikre sig tredjepladsen - og den gule føretrøje.

Til stor ærgelse for den tyske panzerwagen Tony Martin, der ellers ville have overtaget løbets føretrøje.På tirsdagens etape tog den tyske tempospecialist dog sagen i egen hånd, og kørte kort før mål fra alle andre. En bedrift der sikrede ham sejren på fjerde etape - samt løbets gule føretrøje.Og noget tyder på, at Mark Cavendish godt selv er klar over, at den gule trøje burde have været havnet hos Tony Martin allerede i søndags. På Twitter er englænderes således ude med en stor hyldest til Martin efter tirsdagens etapesejr.»Og Tony Martin gør det igen på sin typiske facon. Intet held bare styrke og mod. Gul trøje i Tour de France. Så stolt af dig«, skriver englænderen på sin Twitter-profil.

Om det er nok til en forsoning mellem de to parter, eller om der overhovedet har været infight mellem Martin og Cavendish skal dog være usagt.