»Kære @CaroWozniacki - kæmpe tillykke. Hvis du har tid, vil vi gerne invitere dig til hyldest på Københavns Rådhus. Din sejr i Melbourne svarer til en Guldmedalje. Derfor denne invitation fra København.«

Sådan skrev Københavns overborgmester Frank Jensen i et opslag på Twitter, da Caroline Wozniacki havde vundet Australian Open, men endnu har han ikke fået svar på, hvornår den danske tennisdronning har tid til pandekager. Forklaringen finder vi i et stramt tennisprogram og... ja, lukningen af fodboldens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Dansk debattør efter Wozniackis triumf: ’Hun er en lille smule svær at holde af’

»Caroline var på et meget kort besøg i København, men hun skulle videre til en turnering i Skt. Petersborg, hvor hun spiller allerede i morgen (onsdag, red.). Det er os i Dansk Tennis Forbund, der skal arrangere en hyldest, og det vil vi så kombinere med en tur på rådhuset, men vi er lidt hæmmede af, at det er Carolines danske agent, der skal stå for planlægningen på hendes side, fordi han også er fodboldagent og har meget travlt her mod slutningen af transfervinduet,« siger formand i Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen.

Caroline Wozniackis danske agent er fodboldagenten Mikkel Nissen, der blandt andre har Danny Amankwaa, som netop er blevet solgt til Hearts, og Nicolai Jørgensen, der rygtes til Newcastle, i stalden. Fodboldagenter får ikke mere travlt end i netop dagene op til transfervinduernes lukning to gange om året - i dette vintervindues tilfælde lukker det onsdag den 31. januar ved midnat.

»Vi har aftalt at tales ved fredag, når vinduet er lukket, og så håber jeg, vi kan finde en dato efter turneringen i Skt. Petersborg, hvor der er en pause inden næste WTA-turnering,« siger Henrik Thorsøe Pedersen.

PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN KAN DU GENSE DET ØJEBLIK, HVOR CAROLINE WOZNIACKI VINDER AUSTRALIAN OPEN