Kronprinsesse Mary åbner årets Solkampagne 2011
Til arrangementet spørger BT selvfølgelig indtil Prinsens valg af skolegang, men det vælger Kronprinsesse Mary elegant at overhøre. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2011). Foto: Keld Navntoft
Kronprinsesse Mary åbner årets Solkampagne 2011
Kronprinsesse Mary hilser på formanden for Kræftens Bekæmpelse, Frede Olesen, torsdag d. 5 maj 2011 foran Ny Carlsberg Glyptotek i København, hvor kronprinsessen skal forestår åbningen af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne 2011 "Skru ned for solen". (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2011). Foto: Keld Navntoft
Kronprinsesse Mary åbner årets Solkampagne 2011
Kronprinsesse Mary forestår åbningen af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne 2011 "Skru ned for solen" på Ny Carlsberg Glyptotek i København torsdag d. 5 maj 2011. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2011). Foto: Keld Navntoft
Kronprinsesse Mary åbner årets Solkampagne 2011
Omgivet af dansere fra PIVOT Dance Company forestår kronprinsesse Mary åbningen af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne 2011 torsdag d. 5 maj 2011 på Ny Carlsberg Glyptotek. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2011) Foto: Keld Navntoft

Kronprinsesse Marys første dag tilbage på jobbet stod på åbning af Kræftens Bekæmpelses og Trygfondens solkampagne 2011.

Det var en fåmælt, men veloplagt, velklædt og vanlig Kronprinsesse, der ankom til Glyptoteket til åbningen af den nye solkampagne 'Skru ned for solen mellem 12 & 15'.

Kronprinssessen er protektor for kampagnen for femte år i træk, og lige præcis solbeskyttelse ligger hende meget på sinde.

- Som de fleste andre fra Australien har jeg respekt for solen. Da jeg kom til Danmark, var jeg derfor overrasket over at se, at danskere har en helt anden holdning til solen. Godt nok er Danmark ikke opfattet som et solrigt lang, men i dag er kræft i huden den største kræftsygdom med flere end 9.000 nye tilfælde hvert år – og tallet er stigende, lød det alvorligt fra Kronprinsesse Mary i talen til de fremmødte.

Hun kunne dog tilføje, at danskerne på fem år har gjort betydeligt fremskridt, og i dag tager meget mere ansvar end tidligere.

Prinserne bruger også solcreme
Heller ikke Kronprinsen har altid været lige god til at bruge solcreme, fortalte Kronprinsesse Mary efter åbningen.

- Han(Kronprinsen) er blevet bedre, og gentagelse virker, sagde hun i al hast på vej ned til bilen, da hun blev spurgt, om prinserne var gode til at bruge solcreme.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook