KØB PLUS!

Pokerspillere fuskede for millioner – se beviset her

Så kom det afgørende bevis i sagen om det indøvede tegnsprog på finalebordet i Partouche Poker Tour Main Event. En helt ny 30-minutters video tilintetgør al tvivl: Det ER svindel!

Lavinen ruller, og den lader sig ikke stoppe. Nordine Bouya, manden der oprindeligt postede videomontagen om den påståede svindel i Partouche Poker Tour Main Event 2009, har nu lavet en ny video, der er radikalt anderledes end den cirka 4 minutter lange videomontage, der var klippet hårdt og havde Godfather-musik lagt på lydsporet. Den nye video varer omkring 30 minutter, og hvis der før var nogen som helst tvivl om, at vinderen Jean-Paul Pascualini og runner-up Cedric Rossi snød med indøvet tegnsprog på finalebordet, bør sagen nu være krystalklar.

Videoen, der udelukkende viser Pasqualini- og Rossi-hænder, er fuldstændig nådesløs overfor de to svindlere. Her er der ikke tale om en hårdtklippet version, vi får alle lov – i ro og mag – til at se Pasqualini og Rossis svindelnummer udfolde sig.

Læs også: Fusk-anklager mod vinder og runner-up af Partouche Poker Tour 2009 – se videoen her

Og: Det endegyldige bevis på Partouche-svans? Pasqualini smed AK preflop med 8 big blinds tilbage

Den nye video viser, at det indøvede tegnsprog går igennem i samtlige hænder – uden undtagelse. Den nye video er intet mindre end ‘the smoking gun’, der fuldstændig tilintetgør den lille rest af tvivl, som man fortsat kunne sidde tilbage med.

Der er dømt svans!

Systemet er:

Klø på hovedet = es (klø to gange = to esser). Klø på panden = konge. Klø i øjet = dame. Klø på næsen = knægt. Klø på mund = ti. Klø på nakke/hals = otte/ni. Klø på armen = lille par.

Pasqualini og Rossi sluttede som nævnt som vinder og runner up til sammenlagt mere end halvanden million euro, og indtil videre har deres finalebords-svindel ikke haft konsekvenser for dem.

Organisationen bag Partouche Poker Tour har nemlindtil videre end ikke kommenteret hverken beskyldninger eller beviser, men man må formode, at de simpelthen bliver nødt til at komme på banen nu.

Se den nye video lige her