Det første år er forløbet mere eller mindre som forventet, konstaterer TDC-chef Jens Alder, der lægger op til en stærk fokus på at holde omkostningerne nede.

Det første halvår er gået mere eller mindre som forventet: en ganske svag stigning i omsætningen, men også en lille tilbagegang i indtjeningen. Sådan sammenfatter TDC's koncernchef Jens Alder udviklingen i telekoncernen det første halvår.

- Vi har øget omsætningen ved hjælp af flere mobilkunder, bredbåndskunder og tv-kunder. Men vi har også haft et stærkt fald i priserne, konstaterer TDC-chefen.

Alt i alt fører det til en svag udvikling i indtjeningen. Ganske vist ser det seneste kvartal en anelse bedre ud, men det henfører Jens Alder til, at det sammenlignelige kvartal året før var ganske svagt.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med væksten i både mobilforretning, bredbånd og på tv-markedet. Men totalt set producerer vi nu betydeligt større volumener med stærkt faldende priser. Det giver en enorm udfordring i forbindelse med omkostningerne, siger Jens Alder.

/ritzau/