Mette Lisbys TV-satire-hold "F.C. Lisby" klarede kun én enkelt spille-sæson på TV2-banen, før programmet fik det røde kort. Seertallene var ikke høje nok. Så nu er Mette Lisby og co. gået i tænkeboks for at strikke et nyt TV-underholdningsprogram sammen, der kan genskabe stemningen fra de gode, gamle TV-dage med "Ugen, der gak".

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>"Det er rigtigt, at "F.C. Lisby" ikke vender tilbage i denne sæson. Vi vil gerne finde noget, der passer bedre til Mettes talent, og det arbejder vi på i øjeblikket," siger TV2-underholdningsredaktør Keld Reiniche.



Samtidig er Nordisk Film gået i gang med at lave en TV-komedie, der skal bygges op omkring Mette Lisby, sådan som man kender det fra amerikanske TV-serier som "Roseanne", "Ellen" og "Ally McBeal".

"Der var intet galt med "F.C. Lisby", men det var ikke den seersucces, som TV2 og vi havde håbet på. Derfor prøver vi noget andet," siger programdirektør Lars Mandal fra Nordisk Film TV.



"Ikke mindst "Klinkevalsen" har vist, at Mette Lisby har et talent for skuespil, og derfor er det nærliggende at bygge en TV-komedie op omkring hende som komiker.

Men vi må blankt erkende. at der er langt mellem successerne herhjemme på det felt, så det bliver interessant at prøve kræfter med en komedieserie," slutter Lars Mandal fra Nordisk Film TV. Det er Nordisk Films TV-drama-afdeling med Martin Miehe-Renard i spidsen, der skal stå for den ny Lisby-komedie til TV2.