KØB PLUS!

Balotelli for doven til træning

Mario Balotelli scorer ingen mål, er for doven til træning og har et attitude-problem. Sådan lyder kritikken fra Roberto Mancini.

Mario Balotelli var slet ikke med i truppen imod Tottenham sidste søndag, og da han blev spottet på en natklub aften forinden, blev der straks spekuleret i, at byturen var årsagen til den manglende udtagelse. Men det er ikke korrekt.

Mario Balotelli havde simpelthen været for doven til træning over en længere periode og var blevet sat af holdet.

- Mario skal til at arbejde hårdere. Det er det samme for alle spillere - det er svært at spille på det her niveau, hvis du ikke arbejder hårdt til træning. Det, du gør til træning, belønner sig i kampene, siger Manchester Citys manager, Roberto Mancini, til The Guardian.

Mario Balotelli har endnu ikke scoret i Premier League-sammenhæng i denne sæson, til trods for at han spillet ni kampe - fem gange fra start. Til sammenligning har Mario Balotellis nærmeste konkurrent Edin Dzeko scoret seks mål i ni optrædener, hvor han kun har startet inde tre af gangene. 

Rygterne har i længere tid floreret om, at Mario Balotelli skal væk fra klubben. Men det ønsker hans agent ikke at kommentere på. 

- Vi respekterer Roberto (Mancini, red) - hvis det er hans mening. Han er manageren, og vi skal respektere det, siger Mario Balotellis agent, Mino Raiola.

Om Mario Balotelli har fået kæmpet sig tilbage i varmen igen, det kan du se Lørdag eftermiddag, når Manchester City skal i aktion imod Aston Villa.