Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Selvom den aktive karriere er forbi, kører det stadig som smurt for skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling.

Den danske fanebærer ved Vinter OL 2010 har sammen med manden Casper Barfoed solgt deres villa i Hellerup for hele 17,2 millioner. Det skriver Se&Hør.

Den næste 300 kvm. store rødstensvilla i Gentofte var udbudt til 18 millioner, men det endte altså med et – i det prisleje – mindre afslag på 800.000 kroner.

Parret købte boligen i 2018, og her var prisen 9,5 millioner kroner – altså 7,7 millioner mindre end salgsprisen i 2022, hvor de nye ejere overtager i juni.

Sophie Fjellvang-Sølling og partneren Silas Holst vandt Vild med Dans i 2011.
Sophie Fjellvang-Sølling og partneren Silas Holst vandt Vild med Dans i 2011. Foto: Jeppe Michael Jensen
Vis mere

Af salgsannoncen fremgik det, at der var foretaget omfattende renovering af huset, så nettofortjenesten er altså noget mindre end de 7,7 millioner.

Den tidligere Vild med Dans-vinder, der arbejder som tandlæge og også har givet den som kommentator for Discovery, har tilsyneladende ikke de store planer om at forlade området, for parrets nye hus er ifølge Vores-Hellerup.dk beliggende i Hellerup.

Den nye villa på 155 kvm kostede 8.575.000 kr.

Som aktiv nåede Sophie Fjellvang-Sølling at skaffe 16 DM-guldmedaljer, og ved VM i 2007 blev hun nummer ni. Dengang skruede hun lidt ned for tandlægestudiet og gik all in på OL i 2010, der blev holdt i Vancouver. Drømmen var dog tæt på at briste, eftersom hun brækkede ryggen under et år, før det gik løs.

På fornem vis kæmpede hun sig tilbage, scorede en fjerdeplads i World Cuppen umiddelbart før OL og kom med som fanebærer. Det endte dog med en 21. plads til den danske ski cross-atlet.