Bella Burton på 11 er født med en sjælden genestisk fejl, der påvirker hendes knogler og mobilitet.  Men heldigvis har Bella sin bedste ven hunden George, der hjælper Bella i dagligdagen. Se de rørende videoer og billeder her.Bella Burton er en kun 11-årig pige med en sjælden genetisk sygdom, der hedder Morquis, som betyder, at hun har svært ved at gå, da hendes knogler bliver ramt. Derfor har hun gennemgået massevis af operationer og brugt timesvis på terapi, men lige lidt har det hjulpet, da hun stadig har været afhængig af enten krykker eller rullestol for at komme rundt.

Du kan se flere opslag fra Bella og Georges fælles Facebook-side med rørende billeder her i artiklen.

Det betyder, at Bella ikke kan løbe rundt som en normal 11-årig pige. Og normalt ville Bella være afhængig af enten krykker eller en kørestol. Men heldigvis for Bella, så har hun sin bedste ven, hunden George, der er en Grand Danois.

George gør nemlig Bellas liv meget nemmere og sjovere. For George er næsten altid ved Bellas side. Og så kan makkerparet klare det meste samme.

Georges tilstedeværelse betyder nemlig, at Bella kan støtte sig op ad George. Og på den måde kan Bella få et meget mere normalt liv. Bella og George er efterhånden blev kendt over store dele af USA, efter den amerikanske tv-station ABC har lavet et indslag om de to.

Bella og George har også en Facebook-side, som flere tusind 'synes godt om'. Den kan du finde her.