Seks-årige Sadie Adams fra Westminster, Massachusets, mødte julemanden, som så mange andre børn i denne tid, men da han pludselig sagde hendes navn, blev hun overrasket. Det havde hun aldrig oplevet før.

- Hun stoppede bogstaveligt talt op midt i en bevægelse, og hun stirrede bare på ham, fortæller Sadie Adams mor til WCVB Channel 5 Boston.

Sadie Adams er nemlig døv og taler tegnsprog, og derfor har hun aldrig kunnet tale med julemanden uden en tolk. Men sådan var det ikke denne gang. Da Sadie kom op af en trappe, opdagede hun pludselig, at julemanden sagde hendes navn.

- Julemanden kendte mit navn, og han vidste, hvordan det skulle siges på tegnsprog, fortæller den begejstrede seks-årige.

Og det stoppede ikke der. Julemanden sagde glædelig jul og spurgte, hvad hun ønskede sig, og en samtale var i gang. Stadig væk på tegnsprog.

- Lige så snart jeg begyndte at lave tegnsprog blev hun forbløffet. Hun stoppede op og spærrede øjnene vidt op, fortæller 'julemanden' - der til daglig arbejder i politiet under sit borgerlige navn Salvatore Albert.

Han har været julemand i 15 år, men det er også første gang for ham, at han leger julemand på tegnsprog. Sadies mor havde lagt planen for overraskelsen og lærte ham det nødvendige tegnsprog.

Se også: 6-årig hiver skægget af julemanden - og får sit livs julegave ...