Fem personer har onsdag aften mistet livet i en eksplosion på en illegal vodkafabrik i Boston, England.

Ulykken skete onsdag aften ved 7-tiden. Det øredøvende brag fra eksplosionen kunne høres på otte kilometers og beskrives af lokale som noget, der lød som 'jordens undergang'. 

Fem mennesker på fabrikken blev dræbt på stedet.

Et øjenvidne fortæller til The Sun, at en sjette mand humpede ud af den brændende bygning med afsvedent tøj og 'smeltede fødder', som vidnet beskriver det.

Læs også: Falsk vodka forårsager undtagelsestilstand

Læs også: Mirakel-teenagere til havs ledte efter vodka

Han er nu indlagt på hospitalet og er i yderste livsfare.

Politiet undersøger stadig sagen og har ikke givet nærmere informationer om, hvad der foregik i fabriksbygningen, og hvorfor den sprang i luften, men naboer til industrikvarteret Broadfield Lane Industrial Estate, hvor fabrikken lå, siger, at det helt sikkert var en ulovlig spritfabrik.

- De bryggede vodka derinde. Det er et velkendt faktum, siger en person, der ikke ønsker sit navn frem.

Paul Featherstone, 55, der bor i området, siger til The Sun:

- Der var ingen flammer, men tunge skyer af tyk, kulsort røg. Da vinden blæste røgen i vores retning, stank der af bryggeri.

De fem dræbte menes alle at være udlændinge. Nogle af de mennesker, der ilede til ulykkesstedet og tilsyneladende kendte de dræbte, var fra Portugal og Letland.

- Det var nogle unge knægte. Det er ekstremt tragisk, hvad der er hændt. De kan ikke have været ældre end i tyverne, siger en lokal til The Sun.

Der har førhen været problemer i området med ulovligt fremstillet spiritus. Tidligere på året konfiskerede det lokale politi 88 liter vodka, som formodes at være blevet brygget under usle forhold i en tilsvarende fabriksbygning.