Lyt til artiklen

Den svenske gangster, der hævdede at have skandalebilleder af den svenske konge Carl Gustaf, er blevet fundet dræbt i Stockholm.

Det skriver aftonbladet.se.

Den 52-årige Mille Markovic er kendt fra det kriminelle miljø i Stockholm, hvor han tidligere har ejet en stripklub. Torsdag aften blev han fundet dræbt i en bil i Stockholm. Skudt fire gange i hovedet.Et øjenvidne fortæller, at hun hørte fire skarpe smæld i rap.

- Det lød som fyrværkeri. Jeg så to mørkklædte mænd på afstand. De stod ved den bil, hvor lyden af fyrværkeri kom fra. Så kom der en tredje mand derhen og begyndte at mundhugges med de andre. En af dem sagde: Han er død. 

Politiet i Stockholm eftersøger en hvid Toyota Corolla, der er set køre væk fra pladsen, skriver Aftonbladet.Mille Markovic er tidligere bokser og natklubejer. Han var en af de mest centrale kilder for forfatterne til bogen om den svenske konge, "Carl XVI Gustaf - Den modvillige monark". Her rullede forfatterne en række skandaler ud, og Markovic fremviste billeder af kong Carl Gustaf, der så på to nøgne kvinder dyrke sex.

Billederne viste sig at være fup.