Den ene af de to gerningsmænd bag drabet på en 86-årige katolsk præst, som tidligere er blevet identificeret som 19-årige Adel Kermiche og Abdel Malik, bliver nægtet en rigtig begravelse af muslimske ledere.

Det skriver CNN.

Lokale muslimske ledere tager afstand fra angrebet på kirken i den lille landsby Saint-Etienne-du-Rouvray nær Rouen ved at nægte at tage del i begravelsen af den ene af de to gerningsmænd.

Tirsdag 26. juli trængte de to terrorister Adel Kermiche og Abdel Malik ind i kirken, hvor de tog fem mennesker til fange og dræbte den 86-årige katolske præst Jacques Hamel. De to terrorister blev skudt og dræbt af politiet, da de forsøgte at stikke af fra kirken til fods.

Men de lokale muslimske ledere vil ifølge CNN ikke bistå en begravelse af Adel Kermiche.

Artiklen fortsætter under billedet

Leder af lokale den muslimske kulturelle forening, Mohammed Karabila, siger til CNN, at hverken han eller den lokale imam vil tage del i en begravelsesceremoni for den unge terrorist, som svor troskab til IS i en video før angrebet på den lille kirke i Saint-Etienne-du-Rouvray.

Angrebet skete, mens præsten var ved at holde morgenmesse for en lille gruppe mennesker. De to terrorister likviderede Jacques Hamel ved at skære halsen over på ham og tog fem mennesker til fange i kirken.

19-årige Adel Kermiche var ifølge CNN et kendt ansigt hos lokale myndigheder, og han bar endda en elektronisk fodlænke under angrebet.

Det er nu ifølge CNN de lokale myndigheder, som vil bestemme, hvorvidt Adel Kermiche kan blive begravet i byen.