En mand og en kvinde er anholdt i det nordlige Frankrig, efter at ligene af otte børn er fundet i deres hus og have.

Fransk politi har anholdt et forældrepar efter at have fundet ligene af otte nyfødte børn i parrets hus og have. De makabre fund blev gjort i byen Villers-au-Tertre i det nordlige Frankrig, ikke langt fra grænsen til Belgien.

Et ægtepar var netop flyttet ind i et hus og var ved at grave i haven, hvor de ville have et havebassin. Her fandt de knogler, der stammede fra ti år gamle spædbørnslig, skriver avisen Le Figaro. Politiet blev tilkaldt, og de begyndte hurtigt at efterforske et par, der boede omkring en kilometer derfra. Ifølge den franske radio RTL var de nemlig tidligere ejere af huset, hvor det makabre fund blev gjort.

Politiet fandt yderligere seks baby.lig i parrets nye hus og have.

Efter anholdelsen af parret fortsætter politiet med at lede efter flere ofre ved hjælp af hunde, der skal snuse sig frem og hjælpe med at finde ud af, om der er flere lig. En kilde ved anklagemyndigheden i den nærliggende by Douai siger, at der vil blive rejst sigtelse mod parret, som er i 40'erne og menes at være forældre til de døde børn. Ifølge den franske radiostation RTL tilstod den anholdte kvinde over for politiet, da de første to lig var fundet. Hun skal have erkendt, at hun har dræbt en halv snes andre børn ved fødslen. Men det har en kilde med kendskab til efterforskningen afvist overfor den franske avis Le Figaro. Kvinden har angiveligt formået at holde graviditeterne skjult for sin mand. Siden 1988 har hun dræbt de børn, hun fødte, og derpå begravet dem i haven, rapporterer RTL. I forvejen er parret forældre til to unge kvinder, skriver avisen Le Figaro. /ritzau/AFP