Politiet har i dag anholdt en 32-årig mand for drabet på den 25-årige landskabs-arkitekt Joanna Yates fra Bristol i England.

Politiet har i de tidlige morgentimer i dag anholdt en hollandsk arkitekt, formentlig ved navn Vincent Tabak, der bor i nærheden af den afdøde Joannas lejlighed. Politiet vil dog, hverken be- eller afkræfte mandens identitet. Det skriver Sky News.

Joanna Yeates fra Bristol i England blev fundet myrdet juleaftensmorgen. Inden da havde politiet ledt efter hende i flere dage, efter at hun var sporløst forsvundet fra sit hjem.

Hendes kæreste fandt kun hendes taske på køkkenbordet, da han kom hjem, og der var intet tegn på indbrud.

Politiet har tidligere sagt, at de mente, at Joanna kendte sin morder, men oven på anholdelsen ønsker de ikke at fortælle, hvor den 32-årige mand blev anholdt og hvorvidt han kendte Joanna.

Politiinspektør Phil Jones fra Avon og Sommerset Police takker offentligheden for deres hjælp og Joanna Yeates familie og hendes kæreste Greg for deres tillid til politiet. 

- Jeg vil gerne takke Jo's familie og Greg i deres utrættelige støtte til mig og mit hold i det, der har været en ufattelig svær og smertefuld tid for dem, siger Phil Jones ifølge Sky News.