Andrews inviterede hele sin klasse hjem til fødselsdagfest, men ikke en eneste af klassekammeraterne dukkede op. To dage efter bankede fire betjente på døren og gav ham sit livs overraskelse.

Da amerikanske Toxey Andrews 10-års fødselsdag nærmede sig, sendte han fødselsdagsinvitationer ud til alle sine 21 klassekammerater. Men ingen af børnene kom til fødselsdagsfesten den 2. april. Det skriver Daily Mail.

Det tomme fødselsdagbord gjorde Toxey Andrews mor Angela Andrews helt ulykkelig. Efter eget udsagn var hun knust og følte sig hjælpeløs, og derfor postede hun på Facebook en beskrivelse af den mislykkedes fejringsfest. Hun håbede derved at få andre forældre til at forstå, hvor vigtigt det er, at de sender deres børn af sted til de fødselsdagsfester, som de bliver inviteret til.

Beskeden fra den triste mor nåede ud til fire betjente fra Arkansas, og de blev dybt rørt. To dage efter stod de derfor foran Toxey Andrews hoveddør.

Den nu 10-årige Toxey Andrews fortæller til THV 11, at han slet ikke forstod, hvad der foregik, og at han blev en smule bange, da han så betjentene.

Men der var ingen grund til bekymring. Betjentene kom med gaver og lagkage og brugte hele dagen på at lege og spille basket ball med Toxey Andrews.

Toxey Andrews fik lov at se politihundene og patruljevognene og fik endda lov at tænde sirenerne.

»Jeg græd en lille smule, fordi de gjorde så meget for mig. Så vidt jeg husker, er dette den eneste fødselsdag, jeg har holdt, hvor der dukkede nogen op,« siger Toxey Andrews til THV 11.

Efter betjentenes besøg postede Angela Andrews endnu en besked på Facebook. Her takkede hun betjentene for at have givet hendes søn en fantastisk fødselsdag.

»Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, for tak er slet ikke et dækkende ord,« skriver hun og fortsætter:

»Fra bunden af mit hjerte takker jeg jer. Jeg kan aldrig nogensinde gengælde den venlighed, I har vist min familie i dag. Kom venner, lad os gøre disse mænd berømte. De fortjener at blive genkendt for de er nogle fantastiske mennesker.«

Angela Andrews opslag er efterfølgende blevet delt knap 500 gange.

Se hele Angela Andrews takke-opslag her. Artiklen fortsætter nedenunder

Toxey Andrews var så imponeret over de fire betjente, at han senere har udtalt, at han også vil være betjent, når han bliver stor.