Torsdag havde den nye stjernespækkede film 'Bad Moms' premiere i biografer landet over. Det har fået mødre fra hele verden til at dele deres langt fra perfekte oplevelser som mødre på Twitter under hashtagget #badmom.

Til The New York Post fortæller en række mødre om nogle af de episoder, som virkelighedens mor oplever. For den 38-årige entreprenør Vanessa Coppes indebærer det blandt andet, at hendes to sønner af og til må udstyres med en iPad til en forretningsmøde. Men hun husker især dette spørgsmål, som lød en stresset morgen.

»Pizza eller kage?«

Vanessa Coppes to sønner på henholdsvis 7 og 4 år fik det atypiske, men drømmeagtige valg af morgenmadsprodukter en morgen, hvor den 38-årige mor til to var bagude med arbejdet, og morgenmaden skulle gå lidt hurtigt. Men det rører nu ikke den 'uperfekte mor', som fortæller til New York Post, at hun er ligeglad med, hvad folk siger og tænker om hende.

»At være forælder er en sjusket og rodet dans, men hvert eneste øjeblik tager jeg beslutninger, som er det bedste for hele familien - inklusiv mig selv,« siger Vanessa Coppes til New York Post.

New York Post sætter fokus på tendensen 'bad mom', da filmen af samme navn i øjeblikket er biografaktuel. De har sat en række mødre i stævne, som fortæller, hvordan de har oplevet, at de i sidste ende blev bedre forældre af deres egne uperfekte valg overfor deres børn. Fælles for de her mødre er, at de har glemt sig selv og deres egne behov, i det de blev forældre. Derfor deler mødre også sjove og uskyldige historier fra deres hverdag under #badmom på eksempelvis Twitter.

Den 48-årige forfatter Alina Adams har også taget prædikatet 'bad mom' til sig.

Hun lod sin blot 10-årige søn gå alene hjem gennem Central Park til deres hjem på Upper West Side i New York - midt under en snestorm.

»MIt hjerte sad helt oppe i halsen på mig hele tiden, men jeg vidste, at han godt kunne klare det. Han ringede til mig hvert 20. minut og stoppede på et tidspunkt for at få varmen. Da han kom hjem, var han så stolt af sig selv,« siger Alina Adams til New York Post.