Lyt til artiklen

En fem-årig brittisk dreng, Morgan Bishop, lider af så voldsom eksem og fødevareallergi, at han på sin fem års fødselsdag sagde til sin mor, at han hellere ville dø end at fortsætte med at have så mange smerter.

Ifølge drengens mor Dana Bishop har Morgan Bishop lidt af voldsom allergi og eksem siden han var fire måneder gammel. Det skriver Daily Mail.

Udslættene giver ham store smerter, og når eksemen er værst ser hans hud ud som om han har fået en forbrænding.

Lidelsen forhindrer drengen i at gå uden for og lege som andre børn, og den gør det svært for ham at sove. Om vinteren gør kulden og opvarmede huse lidelsen værre, om sommeren er det varmen og pollen, der forværre symptomerne, fortæller Dana Bishop til Daily Mail.

Han har desuden diagnosen nefrotisk syndrom, som er en nyresygdom, hvor store mængder af blodets proteiner udskilles med urinen.

Eksemen giver Morgan Bishop sår under fødderne, som gør så ondt, at han ikke kan gå.
Eksemen giver Morgan Bishop sår under fødderne, som gør så ondt, at han ikke kan gå. Foto: Facebook/Privat
Vis mere

»Der er ingen pusterum for os. På sin fem-års fødselsdag, fortalte Morgan mig, at han hellere vil dø end at skulle udholde smerten længere - det var hjerteskærende at høre,« siger Dana Bishop til den engelske avis.

Familien har forsøgt sig med stort set al tilgængelig behandling i England, men det er endnu ikke lykkedes at kurere drengen eller bare at få eksemen ned på et tåleligt niveau.

Foto: Facebook/Privat
Vis mere

Derfor forsøger familien nu at samle penge sammen til en behandling i Frankrig.

Indsamlingen foregår på sitet Go Fund Me. Her skriver familien, at Morgan Bishop lider af alvorlig fødevareallergi, eksem og astma. Han er meget allergisk over for æg, nødder, mælkeprodukter, soya, banan, avocado og kiwi.

På to måneder har Morgan Bishop indsamlet 14.680 pund ud af de 15.000 han skal bruge på behandlingen.