Lyt til artiklen

Silvio Berlusconi slår endnu en gang fra sig i skandalen om, hvorvidt han har betalt for sex med mindreårige piger.

Imens ønsker anklagemyndigheden tilladelse til at ransage den italienske premierministers ejendomme, hvor de mener, at han har haft de unge piger installeret.Den 17-årige marokkanske danser, kendt under navnet Ruby, der er centrum for skandalen, benægter, at hun er prostitueret, og at hun har haft seksuelt samvær med Berlusconi. I et talkshow erklærede hun grædende, at Berlusconi aldrig har rørt hende.

Det skete blot få timer før Berlusconifor for anden gang i løbet af et par dage gav en erklæring på italiensk tv, hvor har sviner anklagemyndigheden til og afviser alle opfordringer om at gå af, skriver Sky News.

- Jeg har intet at skamme mig over, fastslår den 74-årig playboy, der samtidig erklærer, at han vil lave en lov, der forhindrer embedsmænd i at strafforfølge folkevalgte.

Anklagemyndigheden har på sin side nu sendt 389 sider med bevismateriale til parlamentet, heriblandt telefonaflytninger, for at få tilladelse til at ransage nogle af premierministerens ejendomme, hvor de mener, at Silvio Berlusconi har haft de unge piger boende.

Premierministeren nægter dog at reagere på stævningen og mener, at anklagemyndigheden bruger mafiametoder for at knalde ham.

- Jeg vil gerne i retten med det samme, men med upartiske dommere. Ikke med anklagere, der vil bruge sagen som et middel i en politisk fejde, fastslår han.