'Giv aldrig op'. Det var den 12-årige amerikaner Jessica Joy Rees motto for livet.

Men i torsdags bukkede hendes alt for unge krop under for en kræftsygdom i hjernen, der havde gjort hende mere og mere svag over de seneste ti måneder.

Det skriver bild.de

Den unge pige havde valgt at skrive om sin kamp mod kræften på sin egen hjemmeside og på Facebook, hvor hun havde over 90.000, der fulgte hendes kamp mod sin kræftsygdom.

Den 3. marts 2011 var hun til tjek på hospitalet, hvor hun skulle have foretaget en MR-scanning af hjernen. Her opdagede en læge, at den unge pige havde en tumor i hjernen.

- Efter flere undersøgelser, mange møder og bønner, besluttede mine forældre og jeg, at skulle behandles på hospitalet i Orange (Californien, red.), skrev Jessica Joy Rees på sin Facebook.

Allerede den 9. september konstaterede læger, at hjernetumoren ikke var mulig at operere. Samtidig fandt lægerne en anden tumor i hjernen. Herefter begyndte hun at få kemoterapi.

I november, hvor hun havde fået kemoterapi i flere måneder, skrev hun på sin Facebook.

- Ber' i dag om, at det ikke skal gøre ondt, skrev hun. 

Alt imens hun gennemgik et smertehelvede og med udsigten til at dø, skrev hun både på sin Facebook og på sin egen hjemmeside om sin kamp mod den uhelbredelige kræft. 

Men på trods af sin kræftsygdom spredte hun også et budskab om aldrig at give op. Hun underskrev altid sine opdateringer med NEGU (Never Ever Give Up, red.). 

Sammen med sine forældre startede hun en velgørenhedsorganisation, NEGU-foundation, som har til formål om at oplyse om kræft og samle penge ind til kræftforskningen. 

Men i torsdags kunne Jessicas unge krop ikke klare mere. Hun døde som følge af den uhelbredelige kræft i hjernen. 

- Vi har bedt og bedt og bedt for vores søde Jessie om at blive helbredt her på jorden, men Guds plan var at hun skulle blive helbredt i himmelen, skrev hendes forældre, Eric og Stacey, på Facebook, kort tid efter, at datteren var død.