Eugenie Bouchard vandt sikkert i anden runde af Australien Open, men det er imidlertid ikke det, der bliver talt om efter kampen. På banen umiddelbart efter blev den tyveårige canadier bedt om at lave en pirouette af intervieweren, som pludselig gik meget op i den unge spillers tøjvalg, som han sammenlignede med Serena Williams'.

Syvendeseedede Bouchard viste storform og vandt overlegent 6-0, 6-3 mod hollandske Kiki Bertens. Men under den sædvanlige interview med den vindende spiller ville intervieweren pludselig snakke om hendes beklædning, og han bad hende i den anledning om at dreje lave en pirouette.

Det gjorde en overrasket canadier, men bagefter dækkede hun tydeligt berørt ansigtet.

»Det var vældigt overraskende. Jeg ved ikke rigtigt... En gammel mand beder dig om at snurre rundt. Det var spøjst,« sagde en rystet Bouchard efterfølgende.

Serena Williams fik også den samme opfordring, og hun undrede sig også bagefter.

»En kommentator bad mig om at dreje rundt. Jeg ville ikke bede Rada eller Roger om at dreje rundt. Jeg ved ikke, om det er sexistisk eller ej. det kan jeg ikke svare på. Livet er for kort til at fokusere på det, vi har så mange andre problemer, som vi burde fokusere på,« mente Serena Williams.

Efterfølgende fik intervieweren Ian Cohen fra den australske Channel 7 kritik over en bred kam. Også fra kollegaer som Signa Butler fra CBC Sports:

»Ville man stille Federer et lignende spørgsmål. Ynkeligt,« konstaterede hun på Twitter.

Svenske Anna Brolin fra Sveriges TV4 mente, at spørgsmålet var nok til at diskvalificere Ian Cohen til at få lignende opgaver i fremtiden:

»Denne reporter burde udelukkes fra Australian Open for at spørge Eugenie Bouchard om at dreje rundt på banen efter hendes sejr.«