På maven, på siden eller i fosterstilling? Hvordan du ligger, når du sover siger en masse om, hvilken person du er.

Den engelske ekspert i kropssprog Robert Phipps har undersøgt, hvad vores liggepositioner siger om os. Det skriver The Sun.

Ikke overraskende var det fosterstilingen, der var englændernes foretrukne soveposition. 58 pct. tilbringer natten krøllet sammen. Ifølge Robert Phipps er dette et tegn på søgen efter tryghed. Jo mere vi krøller os sammen, des mere søger vi tryghed.

LÆS OGSÅ: Bliv klogere på dine drømme
 
Knap en tredjedel - mere præcist 28 pct. - foretrækker at ligge på siden med strakte arme og ben. Stillingen er et tegn på stædighed.

Ligger du derimod på siden med armene strakt ud foran dig, hvilket 25 pct af de adspurgte i undersøgelsen gjorde, higer man efter noget. De vågner hver dag klar til at se dagens udfordringer i øjnene og forventer store resultater af dagen. De er dog deres egen værste kritiker.

17 pct. sover på maven med armene strukket ud. De er i frit fald og føler ikke, de har kontrol over deres liv. Dette er den mindst komfortable soveposition.

Kropssprogs-eksperten Robert Phipps undersøgte englændernes sovevaner ved at bede folk fortælle, hvordan de sov. Nogle havde flere forskellige sovestillinger. 

LÆS OGSÅ: Sådan skal du normalt sove