Mark Strudal har som FC Nordsjællands angrebstræner spillet en vigtig rolle i klubbens optur de senere år.

Men nu er det slut for den tidligere landsholdsspiller efter 10 år i Farum-klubben. Karismatiske Strudal føler sig klar til nye udfordringer og stopper i FCN ved udgangen af denne sæson.

»Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel, men jeg gør det med stolthed over, at have medvirket til at klubben har fejret et mesterskab, pokaltriumf og spillet Champions League,« siger han.

»Jeg har informeret klubben om, at jeg ønsker at prøve noget andet, og synes tiden er rigtig til de ambitioner, fordi jeg føler, jeg efterlader klubbens angribere i god stand. Vi har en skarp konkurrence med syv dygtige angribere til tre pladser, og en konverteringsrate, hvor vi scorer for hver gang vi har 6-7 chancer, og det er et tophold værdigt. Det er samme statistik som i vores mesterskabssæson,« siger han.

Mark Strudal sættes i forbindelse med et tilsvarende job i Brøndby IF, men han afviser, at have et nyt job på hånden.

»Jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg har hørt fra forskellige klubber, men der er ikke skrevet noget under, og jeg har ikke lagt mig fast på noget. Nu skal jeg se, hvad der er af muligheder for mig, før jeg beslutter mig.«

Før det kommer så langt, så vil han dog gerne slutte af med manér.

»Vi ligger stadig godt til i tabellen, og jeg håber af hele mit hjerte, at når jeg skal sige farvel til gutterne, så er det med vished om, at de er sluttet i toppen og med deltagelse i Europa,« siger Strudal