I toppen af artiklen kan du se det store drop af László Köteles og øvrige tvivlsomme aktioner fra målmanden.

László Köteles fik en mareridtsdebut!

FC Københavns nye keeper fra Ungarn dummede sig gevaldigt ved 1-1-scoringen i mandagens vanvittige syvmålskamp mellem københavnerne og Helsingør, der bed overraskende godt fra sig i Parken.

Over for TV3 Sport fortæller Köteles om episoden, hvor han fumlede et ellers ufarligt indlæg lige i fødderne på en Helsingør-spiller, som kunne score verdenshistoriens letteste mål.

»Jeg tænkte ikke så meget (efter droppet, red.). Videre til næste bold. Det er ikke den første fejl, som jeg laver, og næppe heller den sidste. Vi er mennesker, og vi laver fejl. I sådan en situation er det vigtigste at fortsætte med at klø på,« siger Köteles til TV3 Sport og erkender, at han er ude af rytmen, fordi det er noget tid siden, at han har spillet en kamp.

Laszlo Köteles i aktion for FCK.
Laszlo Köteles i aktion for FCK. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

FCK skrev i begyndelsen af marts under på en kontrakt med den 33-årige ungarer, som foreløbig gælder sæsonen ud. Behovet for en ny målmand er opstået, fordi den normale førstekeeper Robin Olsen blev skadet tidligere på året, og da reservemålmanden Stephan Andersen også var skadet, gik manager Ståle Solbakken på jagt og endte med at hente ungareren til København.

Den mulighed er Köteles naturligvis glad for - også selvom han fik en noget 'shaky' debut, der indkluderede flere kluntede aktioner. Heldigvis for ungareren fik FCK til sidst vendt kampen til 4-3 ved en scoring af Federico Santander.

I sidste runde af grundspillet, der bliver spillet på søndag, skal FC København op imod Silkeborg. Nu er startopstillingen ikke sat endnu, men hvis Stephan Andersen som ventet bliver klar, vil det ikke være århundredets overraskelse, hvis Solbakken foretrækker danskeren over den nye ungarer.