Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Brøndby-træner Thomas Frank mener, at FC Midtjylland bliver mestre, hvis ikke midtjyderne sælger ud af truppen. 

FC Midtjylland virker ikke til at stoppe. Det må stå klart, efter holdet endnu en gang fik fuld gevinst, da Glen Riddersholms tropper i Herning bankede gæsterne fra Brøndby IF med hele 5-2 efter en underholdende og intens kamp.

Brøndbys defensiv sejlede forvirret rundt i store dele af kampen og lavede den ene personlige fejl efter den anden, hvilket FCM straffede uden nåde. Herning-holdet snuppede sin femte sejr på stribe og maksimumpoint med 15 af slagsen efter de første fem runder.

- Hvis de holder på deres hold, så bliver de mestre. De har været gode, og de har klart gjort det bedst indtil videre, lyder spådommen fra Thomas Frank.

Han Frank erkendte også, at hans mandskab var niveauer under FCM på dagen.

- Uanset hvor jeg taber, så er det noget pis, og så er jeg indebrændt. I dag (fredag, red.) er vi heller ikke tilfredse, men cadeau til Midtjylland. De er det bedste hold i ligaen, og de har total momentum. De maser os fysisk, teknisk og taktisk. På alle parameter var de bare bedre end os. Og så havde vi fire store personlige fejl, sagde Thomas Frank og fortsatte: 

- Fodbold bliver afgjort af fejl, og hvis man laver fire i samme kamp, så er det svært, sagde Frank, der gav debut fra start til lejesvenden Kenneth Zohore, idet Simon Makienok sad over med en mindre forstrækning.

Andre læser også