Aarhus Elite A/S, som står bag AGF, præsenterede mandag et underskud på 4,6 millioner kroner for det sidste halvår af 2013.

Men trods underskuddet er selskabet tilfreds med resultatet, da det stemmer med det forventede, og fordi det er 200.000 kr bedre end samme tidspunkt året før. Tilskuerindtægterne har ikke levet op til forventningerne, men tilgengæld er sponsorindtægterne svagt øget.

Administrerende direktør, Jan Christensen, forventer, at forbedre regnskabet i den kommende tid.

- Det er ikke tilfredsstillende fortsat at have underskud. Men jeg glæder mig over, at vi i halvåret i et vanskeligt marked har reduceret underskuddet ifht. samme periode sidste år. Det skyldes ikke mindst en fortsat positiv udvikling i sponsorindtægter, siger Christensen i en fondsbørsmeddelelse.

AGF åbnede søndag Superliga-sæsonen med et point mod favoritterne fra FC København. Det kan blive en afgørende sæson for AGF og det økonomiske regnskab, da det ikke er særlig langt til hverken nedrykningsstregen eller til de spændende pladser, som giver adgang til europæisk fodbold.

- Efter en rigtig fornuftig start på sæsonen skuffede vi sportsligt op mod vinterpausen. Vi har i vinterpausen forstærket os på væsentlige poster. Jeg har tiltro til, at vi i en meget tæt liga kan kæmpe os til en bedre placering end den nuværende 8. plads, siger Jan Christensen.