Mikkel Rygaard er den vel mest eftertragtede spiller i den Lyngby-trup, der efter den manglende lønbetaling tirsdag aften, frit kan sige op og forlade klubben til fordel for en ny - meget lidt tyder på, at han bliver en af dem, der giver ledelsen mere tid til at finde nye investorer.

»Der er ekstrem interesse om Mikkel fra både ind- og udland, og det er klart, at han står med meget gode kort på hånden lige nu, og jeg kan konstatere, at der er masser af interesse for ham. Jeg er blevet kimet ned,« siger Mikkel Rygaards agent Michael Johansen.

I sidste uge valgte en samlet spillertrup at give Lyngby to dages forlænget frist til at udbetale løn, inden de 2. februar sendte deres påkrav og derfor skulle have havft deres penge senst tirsdag den 6. februar kl. 23.59. Ifølge BTs oplysninger har flere spillere allerede besluttet sig for, at de ikke kommer til at forlænge fristen, og nyindkøbte Simon Strand er allerede taget tilbage til Sverige.

»Det er jo en vanskelig situation, men omvendt var Mikkel jo solidarisk med resten af truppen i sidste uge,« siger Michael Johansen, der sammen med Rygaard nu skal vurdere mulighederne.

BT har været i forbindelse med Superliga-klubber, der allerede er stået af ræset om Mikkel Rygaards underskrift, fordi budkrigen reelt er gået i gang. Ifølge BTs oplysninger får Mikkel Rygaard lige nu ca. 70.000 kroner i løn om måneden - dog er den afhængig af bonusser, der stadig ikke er blevet udbetalt, selvom de skulle være gået ind i december.