Spansk mester for første gang. Kåret som den bedste målmand i den spanske liga i denne sæson. Kvalifikation til næste års EM med det danske landshold.

»Så kan man godt bære, at man taber den sidste uvæsentlige kamp hos Barcelona,« kom det fra Kasper Hvidt, efter at hans klub Ademar Leon havde tabt sæsonens sidste turneringskamp 30-24.

»De ville gerne slå os, og vi var vanskelige at trække op,« indrømmer Kasper Hvidt, der kun stod på mål i det første kvarter.

Mesterskabspokal og medaljer må han dog vente med til den første hjemmekamp i den nye sæson.

Nu gælder det først tre ugers ferie i Grækenland - en uge i Athen og to uger på Paos - og først 8. august startes op igen sammen med klubbens nye danske bagspiller Morten Krampau.

Barcelona var uden den svenske målmand Tomas Svensson, der blev slemt tilredt i sidste weekends kamp i Zaragoza.

Svensson skulle springe bagud efter en bold, som Zaragozas målmand var ved at sende over ham og knaldede ansigtet ned i stolpen. En hjernerystelse og ti sting var prisen for at redde bolden.

»Lægerne har bagefter sagt, at jeg var heldig, at det var ansigtet og ikke nakken, der røg imod. Så kunne jeg have været død,« siger Tomas Svensson til Aftonbladet.

Altea, der får i næste sæson forøger antallet af danskere fra to til tre, når Lars Jørgensen støder til, tabte hos Valladolid med 27-34.

»Vi var bagud 7-15, men nåede op på 20-20. Så faldt det hele sammen igen,« fortæller Claus Møller Jakobsen, der scorede fem gange, mens Peter Nørklit stod godt i målet i de 45 minutter, han fik.

De to danskere skal møde igen 6. august og kun to dage før, gifter Peter Nørklit sig med sin kæreste Trine Jørgensen.

Trods tilbud fra Cangas, Santander og Almeria sagde Jakob Larsen farvel til Zaragoza og spansk håndbold med et 25-30 nederlag hos Cangas: »Nu gælder det studierne og Odense i 1. division,« siger Jakob Larsen, der ikke vil udelukke, at han vender tilbage til Spanien.

Han sagde adios med seks mål.