Se her, hvordan du nedsætter risikoen for at få indbrud.

De mørke eftermiddage og aftener betyder desværre ikke kun koldere vejr. Vinteren er også højsæson for indbrud. Tal fra Danmarks Statistik viser, at der i fjerde kvartal af 2022 blev anmeldt 4.028 indbrud i private hjem.

Hvad koster alarmen? Bliv klogere nu

Nedsæt risikoen for ubudne gæster
Indbrudstyve går ofte målrettet efter boliger, hvor de kan arbejde i ubemærkethed. De bevæger sig i de anonyme skygger. Men en effektiv alarm gør det umuligt for tyven at få arbejdsro. Det betyder, at mange tyve nok går udenom hjem med alarmsystemer og videre til et knap så sikkert hjem.

Det særlige ved G4S SHIELD-alarmen er, at den også virker udendørs. På den måde kan tyvene blive opdaget, mens de nærmer sig din bolig. Alarmen er koblet til den døgnbemandede vagtcentral hos G4S. Det sikrer overvågning og vagtudrykning døgnet rundt – også hvis alarmen går i gang udendørs.

Derudover er der en række andre tiltag, du kan benytte dig af for at beskytte dit hjem mod indbrud. Det handler blandt andet om at signalere liv og generelt om at gøre indbruddet besværligt for tyven. Jo flere forskellige tiltag du anvender, jo mere effektiv bliver indbrudssikringen.

Hvad koster alarmen for dig? Prøv den uforpligtende prisberegner her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også