Det var ikke en 'villig blondine', kronprins Frederik var 'i nærkontakt med' under sin våde bytur lørdag, som Se og Hør skriver. Det var en nær ven af kronprinsparret.

I ugebladet kan man i denne uge læse, hvordan kronprins Frederik lørdag slog sig løs med promiller i blodet og gentagne gange omfavnede en 'villig' blondine. Beviset kan lige nu ses i form af en video med den fulde Frede på Se og Hør's hjemmeside.

Men nu gør flere bt.dk-brugere opmærksom på, at de muligvis ved, hvem kvinden er. 

Hvis det er den kvinde, brugerne har tippet om, kender hun kronprinsparret særdeles godt. Kvinden er dog ikke vendt tilbage på bt.dk's henvendelser, men MSN Starlounge har haft fat i kvinden via en vendinde som fortæller, at hun meget ked af ugens forsidehistorie.

VED DU HVEM KVINDEN ER - TIP B.T. HER

Er 'blondinen' en af vennerne: Se billederne af kronprinsens Facebook-netværk

- Hun er en god ven af både Frederik og Mary. De har kendt hinanden længe. Det kunne ikke være mere forkert, at hun skulle være villig, eller at han lagde an på hende. Musikken var høj, så de har lænet sig ind mod hinanden, når de har talt sammen. Der er intet i det. Hun er meget ked af det, fortæller vennen til Starlounge.Ifølge bt.dk's kilder har kvinden flere gange gjort Frederik og vennerne selskab på den eksklusive natklub Simons, hvor de to festede i weekenden.

Du kan se videoen HER