____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>34,5 millioner kroner. Så meget har du og de øvrige skatteydere betalt for Prins Joachims nye bolig, der ligger i Klampenborg nord for København. 

Salgsprisen er netop blevet offentliggjort, idet handlen nu er blevet tinglyst. 

Dermed står det klart, at Prinsens hushandel er den suverænt dyreste, der er blevet gennemført i år. 

På andenpladsen finder vi en anden Klampenborg-bolig på Strandvejen 626A til en tinglyst pris på 26,9 millioner kroner.

Læs også: Så er det officielt: Se hvor mange millioner Joachim gav for Strandvejs-palæDen 45-årige Prins' nye bolig ligger på Emiliekildevej 19a og var oprindeligt udbudt til 35 millioner kroner. Dermed er der altså kun givet et afslag på 1,4 procent.

Til gengæld får Prinsen og hans hustru glæde af ejendomsinvestoren Lars Thylanders palævilla, der er opført i 1919 på en 2500 kvadratmeter stor grund ved Øresund. Selve boligen er 600 kvadratmeter og er i de senere blevet gennemrenoveret. 

Boligen har udendørs pool og indenfor finder man bl.a. vinkælder, og et særskilt rum til opbevaring af våben. Prins Joachim har begrundet sin afsked med Schackenborg Slot og Møgeltønder med familiehensyn, samt at det var svært at forene de royale pligter som landmand i Møgeltønder med de royale pligter.