Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kronprinsesse Victoria var ude at rulle en tur med barnevognen, da hun gav et lille indblik i sit liv og de forandringer, der er sket siden fødslen af prinsesse Estelle Silvia Ewa Mary, som kom til verden den 23. februar i år.

Det kan godt være, at hun har blåt blod i årene, men den lille prinsesse Estelle ser ud til at opføre sig som en hvilken som helst anden baby.

- Hun spiser og sover, fortæller 34-årige kronprinsesse Victoria om hendes lille datter, som under interviewet med den svenske avis aftonbladet.se ligger og putter sig i sin mørkeblå barnevogn.Den lille 'karet' og dens lille passager er ude at få lidt luft i parken omkring slottet Haga tæt på Stockholm, hvor den svenske kronprinsesse Victoria bor sammen med sin mand prins Daniel og det nyeste medlem af den svenske kongefamilie - Estelle.Den svenske journalist lykønsker den nybagte mor.
 
- Tak, tak. Det er vidunderligt. Det er en fantastisk følelse, siger hun og fortæller, at det er 'en stor forandring' i hendes liv.

Hun fortalte også, at hun ønsker at have denne tid alene med sin datter, og at det er med at udnytte, at hun nu kan være så meget hjemme.Solen stod højt over det royale slot, hvilket også smittede af på kronprinsesse Victoria.  

- Jeg er glad for, at vi har fået et forårsbarn, så slipper vi for alt det tykke tøj, siger hun, inden hun atter sætter fart i hjulene på den mørkeblå karet.

Andre læser også