Unge Moderater går nu imod Lars Løkke Rasmussen.

Ungdomspartiet mener stadig, at Jon Stephensen bør forlade partiet.

Det skriver medlem af ledelsen i ungdomspartiet Max Manøe Bjerregaard på Twitter.

'Beslutningen har været hos Moderaterne, og vi sætter pris på, at vores politiske leder, Lars Løkke Rasmussen, har forholdt sig seriøst til sagen,' lyder det i opslaget, som fortsætter:

'Dog mener vi i Unge Moderater, at hvis man ikke overholder vores samværspolitik eller vores code of conduct, hører man ikke til os. Vi er ikke stille længere, vi trækker en grænse for, hvornår nok er nok.'

Lars Løkke Rasmussen meldte sendt mandag aften ud, at partiets ledelse i enighed med Jon Stephensen har besluttet, at han går på orlov frem til 3. oktober, når næste folketingsår starter.

Det sker, efter at det er kommet frem, at den 63-årige Jon Stephensen i februar har sendt beskeder til til en 19-årig partifælle, hvori han blandt andet skriver, at hun 'er smuk med den lækreste krop'.

Jon Stephensen har ikke selv kommenteret sagen.

Formanden for Socialdemokratiets ungdomsafdeling, Katrine Evelyn Jensen, har i B.T. bakket Unge Moderater op i deres krav om, at Jon Stephensen ikke bør være en del af Moderaterne.

Formand for Venstres Ungdom, Maria Ladegaard, skriver i en mail til B.T., at man ikke vil blande sig i Moderaternes interne ballade.

»Med det sagt er der fuld opbakning til Unge Moderater, der viser vejen for en ny politisk kultur. Det er forbilledligt og påfaldende, at det igen er ungdommen, der skal kræve almindelig god opførsel i de politiske rum,« skriver Maria Ladegaard.