____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Justitsminister Morten Bødskov (S) skyder sig selv i foden, når han skriver et indlæg til søndagens Politiken og svarer igen på Pia Kjærsgaards beskyldninger.

Det mener Pia Kjærsgaard (DF) selv.

- Jeg synes, han gør det sværere for sig selv. Han laver et indlæg i Politiken, og så vil han i øvrigt ikke stille op nogle steder for at forsvare det, siger hun til BT.Tidligere på ugen udtalte hun, at hun ikke mener, der var en konkret trussel mod hende, som skulle holde hende væk fra retsudvalgets besøg på Christiania i februar 2012.

I sit indlæg skriver Morten Bødskov, at Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti rammer et meget lavt niveau, når de anklager ham for at have opfundet falske trusler mod Pia Kjærsgaard i forbindelse med en studietur til Christiania i februar 2012.

- Det er ganske enkelt ikke i orden at beskylde mig eller politiet for at opfinde trusler, som ikke eksisterer, skriver han i indlægget til Politiken.Turen til Christiania blev aflyst, angiveligt på grund af alvorlige trusler mod Pia Kjærsgaards sikkerhed. Trusler, hun aldrig har hørt om.

- Jeg har ingen idé om, hvilken trussel Morten Bødskov refererer til. Og det er det, der er så besynderligt. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at når retsudvalget skal på Christiania, vil der desværre altid være politi med. Sådan er tilstanden, der er kriminalitet og masser af ballademagere. Der vil politiet altid stille op, især når jeg er med. Men jeg har på intet tidspunkt hørt om en direkte konkret trussel før denne sag kom op, siger hun. Hun mener, justitsministeren burde have ventet med at udtale sig til samrådet med Folketingets retsudvalg tirsdag den 10. december.

- Ministeren skulle have besindet sig og fundet ud af, hvad han vil svare retsudvalget på tirsdag og så komme med nogle klare svar på alle de spørgsmål, retsudvalget har, understreger hun.

- Det er en meget trist sag, også for demokratiet. Vi har at gøre med landets øverste politiske chef for politiet og for lov og orden. Det er også derfor, jeg synes, denne sag er så træls.Desuden er hun uenig i, at Dansk Folkepartis niveau er under bæltestedet.

- Jeg synes, han skal holde tingene lidt adskilt og lade være med at være så aggressiv overfor Dansk Folkeparti, som jo bestemt ikke har ønsket denne sag. Det er ministeren selv, der har bragt sig i uføre. Det er ham, der må bringe sig selv ud af det, siger Pia Kjærsgaard og tilføjer, at hun er ved at være godt, gammeldags træt af sagen.

- Jeg synes, det er træls. Det er ikke en sag, jeg har ønsket, den burde slet ikke være opstået. Overhovedet. Jo før denne sag bliver afsluttet, jo bedre. Jeg har slet, slet ikke ønsket at blive centrum for denne sag, og nu har jeg brugt en uge på den, uden det har ført til noget.

Nu venter hun til samrådet med retsudvalget, hvor Pia Kjærsgaard opfordrer justitsministeren til at lægge kortene på bordet.- Han skal forklare hele forløbet bag denne her sag. Hvor meget kendskab han har haft til den, hvem der har sagt hvad, og hvorfor turen ikke blev til noget. Jeg synes, der er så mange spørgsmål, man skal have svar på.