Det var en meget ordknap Lars Løkke Rasmussen, der mødte pressen tirsdag inden et gruppemøde i Moderaterne.

»Jeg forstår slet ikke, at I står her alle sammen. Er der sket noget spændende eller hvad?« sagde Løkke, da han mødte op foran Moderaternes gruppelokale.

Da B.T. spurgte til, om Løkke synes, det lyder som Jon Stephensens stemme på den mere end tre minutter lange lydfil, lød svaret:

»Prøv at høre, jeg snakkede med jer i sidste uge, og der er jo ikke sket noget som helst i den her sag.«

B.T. spurgte så igen, og Løkke gentog sit svar:

»Der er jo ikke sket noget som helst i den her sag, siden vi snakkede sammen sidst,« sagde han og fortsatte:

»Kan I have en rigtig god dag.«

Så gik Løkke ind til resten af Moderaternes folketingsgruppe.

Han vil altså ikke udtale sig yderligere om partiets kulturordfører, Jon Stephensen, der er blevet anklaget for at forfalske en underskrift.

En anonym kilde har fortalt til Børsen, at han så Jon Stephensen lave den falske underskrift, og at han optog det i en lydfil, som Børsen har offentliggjort.

En anklage, Jon Stephensen selv blankt benægter.

Senest har Børsen udgivet en længere udgave af den lækkede lydfil, hvor man ifølge Børsens kilde hører Jon Stephensen foretage underskriften.

På lydfilen kan man høre en stemme sige navnet 'Jakob Høyer'. Man kan høre, at der bliver skrevet på et stykke på papir. Så bliver der sagt:

»Det ser meget godt ud, ikke?« af en stemme, der bærer ligheder med Jon Stephensens stemme. Hør Børsens lydfil her:

Den længere udgave af lydfilen er over tre minutter lang og indeholder ud over lyden af underskriften – ifølge øjenvidnet – lyden af Jon Stephensen, der dikterer en mail til Frederiksberg Kommune, mens han hamrer i tasterne.

Lydfilen bliver inddraget i en injuriesag, som Jon Stephensen har anlagt mod Aveny-Ts bestyrelsesformand, Henning Dyremose, som netop har anklaget Jon Stephensen for at forfalske underskriften.

Børsen har spurgt Jon Stephensen, om han tror, lydfilen er falsk, set i lyset af, at han fastholder en injuriesag.

»Det kan jeg slet ikke kommentere på, for det er jo en del af det, der skal frem i en retssag,« siger han til avisen.

Lars Løkke Rasmussen har tidligere, 25. februar, skrevet på Twitter, at han 'har 100 % tillid (men jeg har selvfølgelig også været tæt på undervejs og kan se nuancerne mellem sort og hvidt). Vi tales ved efter retssagen.'

Da B.T. mødte Jon Stephensen i lufthavnen fredag, ville han ikke svare på, hvad han har fortalt Lars Løkke Rasmussen om lydfilen.

Har du fortalt Lars Løkke Rasmussen (Moderaternes formand, red.), hvorvidt den lydfil er ægte eller ej?

»Hvad Lars Løkke og jeg taler om, det taler Lars Løkke og jeg om,« sagde han til B.T.