Bakkesangerinden Dot Wessmann tager med, når stemmeslugeren Morten Messerschmidt flytter til Bruxelles.

- Vi skal ned at finde en lille lejlighed i Bruxelles tæt på en god cafe og et hyggeligt hotel, så vi kan have venner på besøg. Og så skal jeg bare hygge mig og drikke hvidvin, mens jeg venter på Morten, jubler bakkesangerinden Dot Wessmann, kæreste med EP-valgets største stemmesluger, Morten Messerschmidt.

- Ja, og når vi er i Danmark, flytter jeg nok ud til Dot på Bakken, supplerer Morten.

I går fejrede de to Mortens enorme succes med at shoppe lidt og slikke forårssol i Nyhavn.

Trods aldersforskellen på 22 år (han er 28, red.) er de begge smaskforelskede og kan slet ikke holde fingrene fra hinanden.

- Morten er bare så dygtig. Han er simpelthen god til alt, og han har ført en supergod valgkamp. Jeg glæder mig meget til at flytte til Bruxelles med ham, siger Dot Wessmann.

Spurgte Dot først
- Da vi begyndte at snakke om at opstille mig til parlamentet, spurgte jeg først Dot. Havde hun ikke sagt ja til at flytte med, havde jeg ikke stillet op, siger Morten Messerschmidt.

Hvad var din taktik ved valget?

- Jamen den var faktisk at være den jeg er og sige tingene lige ud. Jeg har bare fulgt min mavefornemmelse.

Messerschmidts projekter
Hvad bliver dit vigtigste projekt i Bruxelles?

- Kampen mod international kriminalitet – og at få genetableret den danske grænsekontrol. Det er alt for nemt at tage våben og narko med ind i Danmark og at tage tyvekoster med ud. Bilerne skal kontrolleres ved grænsen. Det er helt vanvittigt, at østeuropæiske tyvebander kan hærge danske villaveje og sommerhusområder og tømme dem for værdier, siger Morten Messerschmidt.