BT introducerer en ny tjeneste som hedder Jepti.

Jepti er en markedsplads, hvor du som privatperson kan leje og udleje alt lige fra værktøj til sommerhuse. Det er gratis at oprette en annonce, og du får både kontrakter og kalenderværktøj stillet til rådighed, så det er let at holde styr på dine produkter. Først når dine ting lejes ud, tager Jepti 10 procent af lejeværdien. Altså 'no cure - no pay'.

Lige nu udlodder vi en iPad Mini til de brugere, som lægger produkter ind på sitet inden d. 31. marts 2013. Produkterne kan være alt lige fra dit sommerhus til en højtryksrenser. Dog er det vigtigt for at deltage i konkurrencen at produktet er et relevant udlejningsprodukt.

Hvordan deltager du?
Det er helt enkelt. Du skal gå til Jepti og oprette dig med en profil. Herefter opretter du det produkt, som du vil udleje til andre brugere. Jo flere relevante produkter du opretter, desto flere lodder har du i konkurrencen.

Opret produkt og deltag her

Vil du modtage en reminder om denne konkurrence?Den udloddede Apple iPad Mini model er med wifi og 16GB. Vinderen udtrækkes d. 3. april 2013 og får direkte besked. Ipad Minien er udloddet af Jepti.dk og Berlingske Media.