Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den britiske popstjerne Katie Melua måtte chokeret konstatere, at hun har haft en edderkop boende i øret, siden hun benyttede et par høretelefoner under en flyvetur. Det skriver 30-årige Katie Melua på sin Twitter-profil.

- Jeg havde gået med en underlig summen i mit øre i en uges tid, så jeg fik det tjekket hos lægen denne morgen. DET her var, hvad han fandt!, skrev hun på Twitter.

Sangerinden med de georgiske rødder har på verdensplan har solgt millioner af plader - ikke mindst grundet kæmpehittet '9 million bicycles' fra 2005 - opsøgte altså sin læge, da en summen i øret generede hende.

Og meldingen hun fik hos manden i den hvide kittel var mildest talt overraskende. En levende edderkop havde søgt husly i Meluas øre. Både edderkop og øre er efter omstændighederne ved godt mod.

Det bekræfter en talskvinde for sangerinden:

- Lægen sagde, at han aldrig har opereret en levende edderkop ud af et øre før. Døde edderkop er ikke sjældent syn for en ørelæge, men det er levende. Da den blev taget ud, var edderkoppen ret lille, lyder det.

Efter indgrebet og befrielsen af både summen og edderkop, besluttede Katie Melua at sætte edderkoppen, som hun havde fået med sig i et glas, fri i sin have.

 

Andre læser også