Den danske sangerinde Aura Dione stod søndag aften på Nemolands friluftscene på Christiana (se video foroven). Det blev hendes første koncert i tre år, og det var formentlig et tiltrængt pusterum efter en turbulent periode for hende.

Aura ligger således i en bitter strid med sin ekskæreste og tidligere forlovede, den danske Skype-milliardær Janus Friis. Og under aftenens koncert fik sangerinden også sendt et par stikpiller afsted.

Sådan kunne det i hvert fald fremstå, da hun præsenterede en spritny single med titlen 'Can't steal the music'. Det skete til stor begejstring for publikum.

Fra scenen lød det også fra den 31-årige musiker:

»Man kan træffe nogle valg i sit liv, der kan føre én på afveje«.

Hvorefter hun tilføjede:

»Jeg ved ikke, om det giver mening for jer. Men det gør det for mig. Det er mit liv«.Kommentarerne fra Aura Dione søndag aften, såvel som titlen på den nye single, kunne tolkes som stikpiller til ekskæresten Janus Friis.

Parret fandt sammen i 2011, men kærlighed blev forvandlet til strid i 2015, hvor de to gik fra hinanden.

Hvordan den igangværende strid startede, er ikke kendt af offentligheden, men uenighederne udviklede sig siden til en retssag i både Danmark og USA om bl.a. et lån på 15 mio. kr.

Janus Friis hævder, at han er blevet beskyldt for forfalskning af Aura Diones underskrift. Det fortalte den ellers pressesky Janus Friis i april til Berlingske Business:

»Det er en grov beskyldning og slet ikke acceptabelt. Især fordi påstanden er fremsat mod bedre vidende. Derfor er jeg nødt til at trække en streg i sandet.«

Om de to tidligere forlovede nogensinde kommer på god talefod igen, må tiden vise. Men måske er der udsigt til i hvert fald fred i restssalene.

For nylig kom det frem, at Aura Dione har opgivet kampen mod Janus Friis. I hvert fald i de amerikanske retssale.

Det blev afsløret af Ekstra Bladet, hvortil sangerindens advokat, Bjarke Vejby, tidligere har udtalt:

»Hun har ikke råd til at fortsætte krigen, som også i denne sag bliver mere og mere truende og aggressiv. Aura kan ikke mere hamle op med Janus Friis på grund af hans enorme formue.«