21-årige Basim er Danmarks store håb ved Det internationale Melodi Grand Prix i aften. Siden han vandt Dansk Melodi Grand Prix 8. marts har presset ligget på hans smalle skuldre, og det hele kulminerer, når trommerne anslår starten til hans nummer i aften.

Ved et pressemøde for lidt siden fortalte han om, hvordan han håndterer det store forventningspres, der ligger på ham:

- Min krop går ligesom i dvale, og jeg lukker mig inde i mig selv. Men jeg kunne sagtens mærke adrenalinen, allerede da jeg vågnede i morges, fortæller han.

- I aften skal jeg helt op i niende gear, og jeg er helt klar, fastslår han.

Basim er udråbt til at ende på en placering i nærheden af toppen, men uanset placeringen i aften, føler han at grandprixet har sat noget nyt i gang i hans karriere.

- Jeg ved godt, at lamperne slukker for grandprixet i aften. Men det betyder ikke, at det er slut - det her er bare starten på noget nyt og stort, forklarer han, og har kun én ærgrelse over hele grandprix-cirkusset:

- Det ærgrer mig, at jeg ikke kan høre publikum. Det er fordi jeg har in ears (medhør, red.) i ørerne, og så kan man ikke høre andet. På et tidspunkt tog jeg dem ud, og det er fantastisk at høre og mærke den støtte, publikum giver.