Da Basim indleverede og indspillede sit bidrag til Dansk Melodi Grand Prix 2014, lød en linje i omkvædet 'a fucking cliché, baby'. Men det amerikanske bandeord, hører lidt dårligt sammen med familieunderholdning på DR i den bedste sendetid.

Derfor er det 'frække' ord blevet droppet i den version, du kommer til at høre lørdag aften. I stedet synger Basim 'another cliché, baby'.

- Jeg blev enig med de andre sangskrivere om, at jeg ikke behøver at stå og synge 'fucking' på live tv. Altså, min mor skal jo også se det, forklarer Basim.

- Det er med til at give originalsangen noget kant, men det skal jo ikke tage fokus fra sangen. Og den nye tekst har det samme flow som den gamle. Men i øvrigt bliver der jo bandet i mange sange på hitlisterne i øjeblikket.

Du kan høre det originale omkvæd - inklusive 'fucking' - i DRs officielle sangpræsentation, mens du kan høre den nye - familievenlige - i BT TVs indslag fra Basims koreografiprøve.

Det er noget, man tit hører i USA - altså at der bliver lavet to versioner af sangene. Én originalversion og en pænere version, forklarer Basim.