Der var ingen tvivl om, at hovederne værkede hos de danske MGP-vindere 'A Friend In London', da B.T. mødte dem dagen derpå.

Læserne havde mulighed for at ringe ind til de fire drenge i bandet, der var i mangel på søvn, men ikke på det gode vinderhumør. Bevæbnede med høje champagneglas og standsmæssigt kørende i en hvid limousine ankom de til B.T.'s redaktion.

Specielt én manglede at høre fra sin succesfulde søn, og det var 23-årige Tim Schous mor, der følte sig en smule forsømt efter bandets sejr og måtte se sig nødsaget til at ringe ind på B.T.'s telefon for at komme igennem.

- Har I det godt? spurgte Lis Schou Nielsen, mens drengene brød ud i grin.

- Vi har ikke sovet overhovedet, men er det ikke okay mor? Vi har lige vundet MGP. Vores pressedame Pernille tager sig godt af os. Vi kom kørende med en limousine, og det havde hun arrangeret, fortalte Tim Schou, der var en smule pinligt berørt over de mange tv-kameraer, der fulgte med i telefonsamtalen.

- Sådan én har jeg aldrig set indefra, lød det fra Lis Schou Nielsen.

- Ej, det går bare helt galt det her. Men kommer du og siger farvel til os i lufthavnen? grinede forsanger Tim Schou. Bandet 'A Friend In London' står nemlig lige foran at skulle på turne i Canada før end de kan koncentrere sig fuldt ud om arbejdet op til Eurovision Song Contest i maj.

- Det må vi lige se. Det kan vi nok ikke. Vi skal jo også have fri til, når I rejser til Düsseldorf, svarede Tim Schous mor

Se klippet, hvor forsangeren får en hilsen fra sin mor her.