____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Festglade Melodi Grand Prix-toner strømmer lige nu ud over shoppingcenteret Field's på Amager. Årsagen er, at TDC Grand Prix har lagt vejen forbi på en Danmarksturné, som bringer glimmer og pailletter rundt til hele landet.

KLIK HER og se billederne fra TDC Grand Prix i Field's

Det betyder, at du fredag og lørdag kan besøge Field's og indspille din egen version af grandprix-klassikerne 'Vi maler byen rød', 'Only Teardrops', 'Der står et billede af dig på mit bord', 'Disco Tango' eller 'Video Video'.

Du kan selvfølgelig også give den som Basim i Danmarks vinderbidrag 'Cliché Love Song'.Allerede nu strømmer shoppingcenterets gæster i alle aldre til sceneområdet, hvor de bliver sminket og påklædt med paillet-jakker, solbriller og hvad der ellers hører til, når man skal optræde i den rigtige grandprix-mundering.

Men det er ikke kun fordi det er skønt at synge de kendte Melodi Grand Prix-sange. Deltagerne konkurrerer også om nogle helt fantastiske præmier:

* To VIP-billetter til det gigantiske musikshow på 'Eurovision Island', inklusive to overnatninger på det nyrenoverede og eksklusive Hotel d'Angleterre.

* Eller anden- og tredjepræmien, hvor to personer hver vinder to billetter til Det internationale Melodi Grand Prix, inklusive en overnatning på Nyhavn 71.

* Hver uge trækkes der endvidere lod blandt deltageren om et sæt lækre Scandyna Micropod højttalere.Finalen i den sjove sangkonkurrence afgøres på TDCs store scene i hjertet af 'Eurovision Village' på Gammeltorv i København, så du får en lille fornemmelse af, hvordan grandprix-stjernerne har det, når de optræder.


Har du ikke mulighed for at besøge TDC Grand Prix' scene i Field's, kan du stadig medvirke i konkurrencen. Det eneste, der kræves, er en computer og et webcam.
Klik her og se meget mere om TDC Grand Prix.
TDCs Grand Prix Tour:
1. Aarhus, Storcenter Nord 21.-22. marts
2. København, Field's Klik 28.-29. marts
3. Kolding Storcenter 4.-5. april
4. Hillerød, SlotsArkaderne 11.-12. april
5. Bornholm, Musikhuzet 16. april
6. Odense, Rosengårdcentret 19. april
7. Aalborg Storcenter 25.-26. april
8. City Vejle 2.-3. maj
9. København, Eurovision Village, Gammeltorv og Nytorv 4.-10. maj