De er skøre, de nordmænd. Den tynde fjeldluft må være steget dem til hovedet, eller også har de fået smurt en overdosis myseost på deres tørre fladbrød.

For selv om Danmark sidste år satte alle konkurrenter godt og grundigt til vægs, da Emmelie De Forest i overlegen stil støvsugede Europas juryer for point, og selv om vi har en lang tradition for at slutte højt i feltet ved Det internationale Melodi Grand Prix, mener nordmændene, at de fra scenen på Refshaleøen kan stikke en pind i hjulet på vores drømme om en hjemmebane-sejr til Basim.

Her vil vi selvfølgelig understrege, at det ikke gælder om at vinde. Det gælder bare om at slutte højere end Norge. Og Sverige, for den sags skyld.

Derfor har norske Dagbladet og BT besluttet at udfordre hinandens læsere til en dyst om, hvilken sang, der er den bedste. Du stemmer ved at 'like' en af de to sange i bunden af denne artikel.

Se her, hvad nordmændene synes om den danske sang

Nordmændene, som forståeligt nok er triste over at være det skandinaviske land, som skal længst tilbage i historiebøgerne for at grave en sejr frem, sætter deres lid til en følsom herre ved navn Carl Espen, som - indrømmet - er et utraditionelt indslag med sin meget underspillede ballade Silent Storm.

BTs anmelder Jan Eriksen gav Carl Espens Silent Storm disse ord med på vejen: "Opløftende at en James Blake-lignende, atmosfærisk, helt underspillet, følelsesforsagt og alligevel udtryksfuld ballade som denne kan gå under betegnelsen favorit i Det internationale Melodi Grand Prix."

Men apropos stormvejr, så bliver Carl Espen naturligvis blæst ned af scenen af Basims glade og charmerende uptempo-melodi Cliché Love Song. Som alle, uanset nationalitet, går og nynner på Eurovision Island, i øvrigt.

For selv om vi gerne placerer Norge i feltet af favoritter, overdøver Basims Cliché Love Song nemt. Jan Eriksen siger: "Den har det umiddelbare, den er catchy, fængende. En happy-go-lucky popsang af den skole, som komponister som Neil Sedaka, Buddy Holly og de såkaldte Tin Pan Alley-komponister grundlagde, da rocken og morfar var ung."

Norge og Danmark er vant til at krydse klinger. Vi vinder oftest i fodbold, mens vores norske venner er overlegne til alt, der foregår på ski og skøjter. Men i Melodi Grand Prix-sammenhæng står vi faktisk lige. Begge lande har vundet tre gange, Danmark i 1963, 2000 og 2013, Norge i 1985, 1995 og 2009.

Vis, at du synes, Basims sang er bedst herunder: