I løbet af ugen har der været rygter om, at den amerikanske skuespiller Will Ferrell er inviteret til Det Internationale Melodi Grand Prix i København.

Men hvorfor den amerikanske skuespiller fra film som 'Anchorman' og Stranger Than Fiction', har valgt at gæste verdens største musikkonkurrence, har hverken DR eller EBU, der står bag grandprixet, ønsket at udtale sig om.

Lørdag aften viste det sig så, at rygterne talte sandt. Imens en række kendte danskere ankom til VIP-området i B & W Hallerne, sneg Will Ferrell sig uden om de mange fotografer. Skuespilleren var ellers mødt op i intet mindre end en glimmerjakke i guld, og så ud til at være klar til en fest. Men han havde ikke lyst til at dele sin begejstring for grandprixet med pressen.

Den amerikanske skuespiller er svensk gift, og parret har et sommerhus i Sydsverige. Om de har slået sommerferien sammen med en smuttur til København, om Will Ferrell er hemmelig grandprix-fan eller om han skal være vært på næste år show, de fik bt.dk ikke mulighed for at spørge ham om.

Andre læser også