Politiet har anholdt to mænd, der mistænkes for drabet i et sommerhusområde ved Fakse Ladeplads.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Jeg kan fortælle, at både den dræbte og de to anholdte er mænd, siger vicepolitikommissær ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, Marianne Rued.

Derudover vil hun ikke ud med detaljer om, hvad der er hændt, og hvem den dræbte og de anholdte er. Efterforskerne arbejder fredag formiddag stadig på gerningsstedet. Der er grundlovsforhør senere i dag, og der kan blive tale om et lukket retsmøde, hvorfor politiet er sparsomme med oplysninger om sagen.

Politiet fik en anmeldelse om, at der var noget mistænkeligt ved et sommerhus kort før klokken 16 torsdag.

- Da vi kommer ned til sommerhuset, finder vi en mand dræbt, fortæller vagtchef Henrik Karlsen, der ikke vil komme nærmere ind på, hvad anmelderen fandt mistænkeligt ved sommerhuset.

Godt nogle timer senere skred politiet til anholdelse.

- Vi har anholdt en mistænkt i området. Han blev ikke anholdt i sommerhuset, men jeg kan ikke komme ind på de nærmere omstændigheder ved anholdelsen, sagde vagtchef Henrik Karlsen om den første anholdte i sagen.

Ifølge Ekstra Bladet hørte naboerne sent onsdag aften skud i området, hvilket kan tyde på, at forbrydelsen fandt sted allerede onsdag, men det vil Marianne Rued ikke kommentere for nuværende.

Vidner i lokalområdet fortæller til avisen, at Beredskabskorpset har rejst flere høje stiger rundt om garagen, der hører til sommerhuset, hvor manden blev fundet dræbt.

Kilderne i lokalområdet havde på den baggrund mistanke om, at liget befandt sig på taget af garagen.