Der er allerede kommet uhyggelige detaljer frem i sagen om den syv-årige dreng, der blev stukket ihjel i byen Umeå søndag morges. Drengens egen far er anholdt for at have ført kniven. Bedstemoren var også til stede i lejligheden.

Det skriver svenske medier i dag. Mandag morgen bliver drengens far, et 53-årigt postbud, begæret varetægtsfængslet. Han er sigtet for drabet på sin egen syv-årige søn.

Først anholdt politiet også bedstemoderen, som var til stede i lejligheden under mordet. Politiet blev tilkaldt, da naboer hørte skrig fra boligen. De blev først begge anholdt for drabet på drengen, men bedstemoren er sidenhen blevet løsladt.

Læs også: Naboer i chok efter familietragedie

Læs også: Syvårig dreng knivdræbt i Sverige

Drengens mor var på drabstidspunktet på arbejde på et plejehjem. Hun er skilt fra barnets far.

Det er dog kommet frem, at hun frygtede sin voldelige eks-mand og tidligere har søgt tilflugt med sin søn på et hjem for udsatte kvinder. De måtte dog forlade hjemmet efter nogen tid, da der var ikke ressourcer til, at de kunne forlænge opholdet.

Den svenske avis Aftonbladet har talt med broderen til den drabssigtede, som er knust af nyheden om, at hans egen bror skulle stå bag det brutale mord.

- Hvorfor, hvorfor, hvorfor?, spurgte han. 

Aftonbladet beskriver, hvordan tårerne trillede ned ad hans kinder, mens hans ansigt var begravet i hænderne.

- Jeg er så ked af det. Et barn skal ikke dø. Et barn skal ikke dø af knivstik, siger han.