En 32-årig mand fra Strib på Fyn, er netop blevet fremstilllet for en dommer ved retten i Odense, sigtet for manddrab og usømmelig omgang med lig.

Sagen drejer som om drabet på den kvinde, som blev fundet i en plastikpose på en rasteplads ved Langå. fundet blev gjort lørdag formiddag af en tilfældig forbipasserende. Her offentliggjorde politiet ganske usædvanligt et billede af liget, for at få hjælp fra offentligheden til at få den afdøde kvinde identificeret.

Læs også:

Ordensmagten modtog herefter mere end 100 henvendelser, hvilket gjorde det muligt, at de mandag 15.56 kunne anholde den 32-årige.

Ifølge sigtelsen stak han kvinden med kniv på sin bopæl i tidsrummet 6-10 januar. Herefter pakkede han ifølge sigtelsen liget ind i plastikposer og efterlod det på rastepladsen, hvilket gør at man også sigter ham for usømmelig omgang med lig.

Manden, der har kort mørkt hår, ankom til retten kort før klokken 13 med gips om den venstre arm. Herefter havde han en kort snak med sin beskikkede forsvarer, og da han kom tilbage til lokalet, nægtede han sig skyldig.

Politiet havde ellers tidligere oplyst, at manden delvist erkendte drabet, samt at sagen var opklaret. anklagemyndigheden ønskede derfor dørene lukket, hvilket dommeren valgte at efterkomme, trods protester fra samtlige repræsentanter fra pressen.

Manden blev ifølge ekstrabladet.dk varetægtsfængslet i fire uger.