____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Se og Hørs kreditkortkilde nægter sig skyldig i alle anklager mod ham. Det siger hans forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, fredag eftermiddag til BT:

- Han nægter sig skyldig. Så der bliver ikke tale om nogen tilståelsessag fra vores side af. Det kommer til at køre i retten, hvor han nægter sig skyldig i det hele, siger advokaten.

Michael Juul Eriksen forklarer, at ‘der er ingen tvivl om, at der er foregået nogle uregelmæssigheder.

- Men spørgsmålet er, om det er ulovligt. Det er dét, jeg og min klient forholder os til, siger han til BT.

Han tilføjer:

- Han har forklaret politiet nogle faktuelle omstændigheder, som jeg ikke ønsker at komme ind på her. Men jeg kan sige, at han kan bekræfte en stor del af de oplysninger, der har været fremme i pressen. Andre oplysninger kan han ikke bekræfte.

Den 45-årige it-specialist, der mod betaling fra 2008 til slutningen af 2011 fodrede Se og Hørs journalister med fortrolige oplysninger kendte og kongeliges brug af kreditkort, kunne i går se sig selv på forsiden af Ekstra Bladet, hvor der stod, at han tilstår alt.

Men Michael Juul Eriksen afviser, at hans klient tilstår. Advokaten har foretaget en juridisk vurdering og mener ikke, at de paragraffer, som kreditkort-kilden er sigtet efter, kan finde anvendelse i denne sag.

- Det afgørende er, om der er begået noget strafbart. Om det er fordi man ikke har gjort det politiet siger - eller fordi det man har gjort noget, som ikke er strafbart efter loven, det er det samme for mit vedkommende, siger han og fortsætter:

- At han nægter sig skyldig er i særdeleshed baseret på den juridiske vurdering. For hvis man antager, at en person videregiver oplysninger, som han via sit arbejde har adgang til, så står der i den paragraf, han er sigtet efter, at man kan straffes, hvis man uberettiget skaffer sig adgang til en andens oplysninger, siger Michael Juul Eriksen, og henviser til en landsretsafgørelse på området:

- Du har for så vidt en fuldstændig klar landsretsafgørelse, der siger, at man skal have skaffet sig adgang til andres oplysninger - og ikke til oplysninger som man har adgang til via dit arbejde - før man kan straffes for det, siger advokaten, der heller ikke mener, at de øvrige paragraffer, hans klient er sigtet efter, passer snorlige på det, der er foregået.

- Der er ingen klare afgørelser, der kan bruges i denne sag, siger Michael Juul Eriksen.