Se og Hør-journalisten Kasper Kopping, der gennem flere år er mistænkt for, sammen med Ken B Rasmussen, at have ’ført’ kilden, der fra Nets’ betalingssystemer kunne skaffe oplysninger om kendte og kongeliges kreditkort, mener ikke at have gjort noget forkert.

I hvert fald erklærede den 35-årige Kasper Kopping sig onsdag uskyldig, efter han var vækket af betjente kl.7.30, anholdt og taget med til afhøring hos Københavns Vestegns Politi.

- Jeg blev hentet i morges kl.7.30 af tre betjente, der bankede hårdt på døren. Jeg var stået op, og min fem-årige datter sad og så fjernsyn, og det synes jeg, der var lidt en voldsom oplevelse. Man kan sige, at jeg nu smager min egen medicin, sagde Kasper Kopping efter endt afhøring.

Efter mere end fem timers afhøring forklarede Kasper Kopping onsdag, at han havde fortalt politiet, hvad han ’kunne bidrage’ med, men at han ellers ikke for nuværende ønsker at fortælle mere om sin afhøring.

- Alt, hvad jeg har sagt til politiet, vil jeg ikke ind på, sagde han.

Men hans advokat, Casper Andreasen, sagde dog efter afhøringen:

- Som udgangspunkt er det, som min klient har foretaget, ikke strafbart, og derfor har han nægtet sig skyldig. Jeg mener ikke, at den position han har haft, nødvendigvis indebærer strafansvar for ham, siger Casper Andreasen, der ikke ønsker at forklare, hvem der så bærer ansvaret for det, som Se og Hør har foretaget sig, lød det fra advokat Casper Andreasen.